divendres, 7 de desembre del 2012

La cuina i els fogons

A La Marxanta podeu gaudir de cuina elaborada amb els millors productes frescos com els peus de porc desossats amb trompetes de la mort, els callos, els cigrons amb gambes, els cargols de cassola, el bacallà a la mel, les cues de rap a la marinera, pedrers amb salsa, conill a la mostassa, pollastre amb verdureta i ametlles, sípia amb pèsols,...i els espectaculars canelons de carxofa.
Però també podeu gaudir d’uns arrossos boníssims, des de paelles marineres, mixtes, de bolets o paella de llamàntol o la caldereta si us agrada més caldós.

Els més típics i demanats són el lacón, les patates braves, les aletes de pollastre picants, la morcilla, els xoricets a la sidra o les salsitxes encebades, però també et podem oferir les amanides, els embotits, els ous farcits i l’esqueixada de bacallà o l’escalivada.

També podreu provar la sípia o el calamar, les gambes o els llagostins, els musclos o en temporada, els rovellons, els saltejat de bolets, la carxofa, els espàrrecs i les graellades de verdura.

No deixis de provar les pizzes o les empanades, on fins i tot la massa és feta per nosaltres, o les truites de patates, verdures o de bacallà.

Però el millor de tot és que l’Anna us sorprendrà cada dia amb nous plats que faran que sempre puguis provar coses noves, bones i diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada