divendres, 7 de desembre del 2012

Història de La Marxanta

La Marxanta va obrir el dia 1 de novembre de 2011. Els seus propietaris i socis són l’Oscar i l’Anna, tots dos amb experiència en la restauració, per això van emprendre de nou aquest negoci amb empenta i il·lusió, tot i que el context socioeconòmic actual ho fa força difícil, ells han apostat per emprendre una cuina catalana d’olla, fogó lent i acurat i uns preus econòmics que s’ajusten als nous temps.
El nom del local és el nom pel qual es coneixia a l’avia de l’Anna, la Pepi o “la marxanta”, que cada dia sortia de Terrassa per anar als pobles del Vallès a vendre roba o el que fos, una dona amb empenta, enginy i il·lusió, que amb la força del seu treball i tarannà va deixar empremta allà per on anava, i això és el que els propietaris de La Marxanta volen deixar als seus clients: un  plaer al paladar que us farà reviure els millors àpats que us feia l’avia o la mare, una atenció acurada i familiar perquè us sentiu com a casa i entre amics, i tot a un preu apropiat per totes les butxaques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada